Prodaja investicionog zlata
ZLATNE POLUGE

Zlatna poluga 5 grama

 

STATUS DOSTUPNOSTI :
Odmah dostupno.

DEKLARACIJA PROIZVODA :
Finoca zlata : 999.9 %
Ukupna masa : 5 g
Cista masa zlata : 5 g (0.160 oz)


SERTIFIKAT O AUTENTICNOSTI :
Svaka zlatna poluga poseduje medjunarodni sertifikat
u okviru orginalnog fabrickog pakovanja proizvoda.
Isti , sadrzi sertifikovane podatke :
Tezinu i cistocu proizvoda.
Uvoznik formira dodatnu dokumentaciju koja garantuje legalnost i nepovredivost
fizickog integriteta proizvoda koji kupujete .

NACIN PLACANJA :
- Uplata na tekuci racun.
- Instant placanje.

NAPOMENA :
Otkupna cena je GARANTOVANA i vazi samo za klijente
koji su kod nas kupili zlatne poluge. Da bi ste ostvarili pravo na garantovanu preferencijalnu cenu neophodno je da
posedujete nasu dokumentaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi
u funkcionalnom ( neostecenom ) fabrickom pakovanju.
 • O PROIZVODU
 • SVOJSTVA
 • PROIZVODJACI
 • Prodaja investicionog zlata. Zajedno s investicionim zlatnim polugama tezine 1 grama, 2 grama i 10 grama, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih zlatnih poluga. Investicione zlatne poluge razlicitih velicina mozete kupiti u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su nase visegodisnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

 • Moze se reci kako je odnos cene i prakticnosti kod zlatne poluge od 5 grama dobro izbalansiran za kupce koji u kupovinu investicionog zlata planiraju uloziti nekoliko stotina eura. Prodaja zlatnih poluga od 5 grama obavlja se sigurno. Prodaju zlatnih poluga od 5 g prate odgovarajuci sertifikati ,koji potvrdjuju autenticnost i orginalnost istih. U zlatnom se portfoliu velikih ulagaca zlatne poluge od 5 grama cuvaju kao prelazni apoen, za slucajeve hitne potrebe za likvidnoscu. Osim za potrebe ocuvanja vlastite imovine, zlatne poluge od 5 grama neretko se kupuju i kao poklon u posebnim prilikama – krstenja, rodjendani, vencanja... Prodaju se samostalno ili pak zapakovane u plasticnu ambalazu.

 • U ponudi imamo zlatne poluge od 5g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

  Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

  Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.

 • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.