GARANCIJA AUTENTICNOSTI :

GARANCIJA AUTENTICNOSTI :


Svaka zlatna poluga, poseduje medjunarodni sertifikat u okviru orginalnog fabrickog pakovanja. Isti, potvrdjuje garantovane podatke za testirani i sertifikovani proizvod: Tezinu, cistocu, naziv proizvodjaca, zemlju porekla i identifikacionu oznaku . Medjunarodni sertifikat, obezbedjuje Premium likvidnost proizvoda u celom svetu. U nacelu to znaci, da se proizvodi u funkcionalnom stanju ( neostecenom pakovanju) unovcavaju u celom svetu bez dodatnih provera.
Uvoznik formira dokumentaciju, koja dodatno garantuje legalnost i nepovredivost fizickog integriteta proizvoda koji kupujete.

GARANTNI ROK ZA PROIZVOD : TRAJAN

ZIVOTNI CIKLUS PROIZVODA - NEOGRANICEN

GEOGRAFSKO VAZENJE GARANCIJE : CEO SVET

LIKVIDNOST PROIZVODA - CEO SVET


Uvoznik garantuje unovcavanje svih proizvoda kupljenih u okviru svoje prodajne mreze, bez odlaganja i cekanja. Proizvodi od jednog do sto grama, pripadaju kategoriji PREMIUM proizvoda kada je likvidnost proizvoda u pitanju. Navedenu cinjenicu, dodatno potvrdjuje garantovana razlika izmedju otkupne i prodajne vrednosti od 2,5%. Najveci investicioni proizvodi , zlatne poluge od 500 i 1000 grama manje su likvidni na domacem trzistu i zbog toga je razlika izmedju prodajne i otkupne vrednosti veca i iznosi 5%.


PROVERA KVALITETA PROIZVODA


Referenta ustanova u Republici Srbiji za proveru kvaliteta proizvoda od plemenitih metala jeste DIREKCIJA ZA MERE I DRAGOCENE METALE. Ukoliko, imate i najmanji stepen sumnje u kvalitet proizvoda, analizu kvaliteta proizvoda treba da poverite nezavisnom telu koje ima najvecu tehnicku kompetenciju u nasoj zemlji - DIREKCIJI ZA MERE I DRAGOCENE METALE !

NAPOMENA :
Svaki proizvod ( zlatna poluga ) u okviru hermeticki zatvorenog pakovanja, poseduje medjunarodnu garanciju ( sertfikat ), koji potvrdjuje da se radi proizvodu nepriksnovenog kvaliteta, koji je deklarisan od stane proizvodjaca !


GARANCIJA za sve proizvode koje kupujete kod nas je TRAJNA !


NAJVECI GARANCIJSKI NIVO AUTENTICNOSTI proizvoda, dodatno potvrdjuje i cinjenica da u svakom trenutku garantujemo unovcavanje proizvoda kupljenih kod nas. Potrebno je da se proizvod nalazi u funkcionalnom ( neostecenom) pakovanju, kao i da posedujete dokumentaciju formiranu prilikom kupovine !