ZLATNE POLUGE

Zlatna poluga 2 grama

 

Nacin placanja :

- Placanje gotovinom.

- Uplata na tekuci racun.

 

Prodaja investicionog zlata

Specifična izdanja na tržištu plemenitih metala dolaze u formi zlatne poluge od 2 grama. Prodaja investicionog zlata s robnom markom . Sve zlatne poluge iz naše ponude, pa tako i zlatne poluge od 2 grama, možete kupitu u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

Finoća zlata : 999.9 % (24 karata)

Ukupna masa : 2 g

Čista tezina zlata : 2 g (0,16 oz)

 • O PROIZVODU
 • SVOJSTVA
 • PROIZVODJACI
 • Prodaja zlatnih poluga. Zlatne poluge od 2 grama imaju sličnu namenu kao i druge poluge manjih veličina: poluge od 1 grama, 5 grama i 10 grama. Obično se kupuju kao poklon, te kao pomoćno investiciono sredstvo. Budući da u odnosu na veće poluge imaju relativno malu vrednost, ponekad se koriste i kao sredstvo razmene za proizvode i usluge u slučajevima kriznih situacija. Investicione zlatne poluge različitih veličina možete kupiti u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu. Prodaja zlata i zlatnih poluga obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija deo su naše višegodišnje tradicije. Prilikom prodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autentičnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost

 • Investitori ih obično kupuju kako bi imali zlato pri ruci, za ličnu sigurnost i manje transakcije. Ambalaža u koju su male poluge obično upakovane ima dve funkcije: zaštitu od oštećenja i mogućnost robusnijega rukovanja. Osim za očuvanje vlastitog bogatstva, manje se zlatne poluge kupuju kao poklon za rođenje deteta, krštenje, rođendane i druge svečane prilike.

 • U ponudi imamo zlatne poluge od 2g ugledne Nemacke kompanije Heraeus.

  Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).

  Informacije možete potražiti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s višegodišnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlučili.

 • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.