ZLATNA POLUGA 100 gr


TRAJNO ZAGARANTOVANA razlika od 2,5% do 3% izmedju prodajne i otkupne cene.

PROIZVOD OSLOBODJEN PDV-a
- Pravni osnov: Zakon o pdv-u, Clan 36b

NACIN PLACANJA :
– Instant placanje (e-banking preko mobilnog telefona)
– Uplata na tekuci racun (nalog za uplatu ili nalog za prenos u banci)
– Gotovinsko placanje (manji finansijski iznosi)

Placanje se vrsi u dinarima.
NACIN FORMIRANJA PRODAJNE CENE :
Vrednost istakunuta kao PRODAJNA CENA u evrima, mnozi se sa prodajnim kursom Poslovne banke za evro, koji iznosi
Zvanicni srednji kurs NBS +1 dinar.

NAPOMENA
Za placanja vecih finansijskih iznosa, preko mobilnog telefona, potrebno je da da banka u kojoj je otvoren tekuci racun,ukloni limit sa istog, kako bi se placanje moglo izvsiti.

VREME PLACANJA :
- PRILIKOM PREUZIMANJA

DEKLARACIJA PROIZVODA :
Naziv proizvoda : Zlatna poluga 100 grama
Garantovana cistoca zlata : 999,9 %
Garantovana tezina zlata : 100 g(3.201 oz)
Proizvodjac : HERAEUS, ARGOR HERAEUS, VALCAMBI suisse, PAMP.
Sertifikat proizvodjaca : LBMA.
Zemlja porekla : Svajcarska.
Zemlja uvoza : Evropska Unija.
Uvoznik : Zlatara Gold.
Godina proizvodnje : 2024 godina.
Godina uvoza : 2024 godina.
Vreme azuriranja cena : 60 sekundi

GARANCIJA AUTENTICNOSTI : 
Zlatna poluga 50 grama, poseduje medjunarodni
sertifikat u okviru orginalnog fabrickog pakovanja.
Isti, potvrdjuje garantovane podatke za testirani i
sertifikovani proizvod :
Tezinu, cistocu, naziv proizvodjaca, zemlju porekla i identifikacionu oznaku .
Uvoznik formira dokumentaciju, koja dodatno garantuje legalnost i nepovredivost fizickog integriteta proizvoda koji kupujete.

GARANTNI ROK ZA PROIZVOD : TRAJAN

ZIVOTNI CIKLUS PROIZVODA - NEOGRANICEN

GEOGRAFSKO VAZENJE GARANCIJE : CEO SVET

LIKVIDNOST PROIZVODA - CEO SVET

CUVANJE PROIZVODA: 
U originalnom fabrickom pakovanju.

SKLADISTENJE PROIZVODA :
U sefovima poslovnih banaka ili na drugi nacin za koji smatrate da je najbezbedniji .

NACIN UNOVCANJA: 
Otkupna cena vazi samo za klijente koji su kod nas kupili zlatne poluge.

Da bi ste ostvarili pravo na PREFERENCIJALNU OTKUPNU CENU,
potrebno je da posedujete dokumetaciju formiranu prilikom kupovine i da se proizvod nalazi u funkcionalnom ( neostecenom ) fabrickom pakovanju.

Unovcavanje svih investicionih formata kupljenih kod nas ZAGARANTOVANO je u svakom terenutku.

NACIN FORMIRANJA OTKUPNE CENE :
OTKUPNA VREDNOST dobija se na sledeci nacin : Vrednost istaknuta kao OTKUPNA CENA mnozi se sa kursom koji iznosi

Zvanicni srednji kurs NBS +1 dinar.

GARANCIJA LIKVIDNOSTI :
Rezervisana namenska sredstva na nasem tekucem racunu za unovcavanje proizvoda.


Referentna provera kvaliteta zlata

Referenta ustanova u Republici Srbiji za proveru kvaliteta proizvoda od plemenitih metala jeste
DIREKCIJA ZA MERE I DRAGOCENE METALE.
Osnivac DIREKCIJE ZA MERE I DRAGOCENE METALE je REPUBLIKA SRBIJA, MINISTARSTVO PRIVREDE.
Ukoliko, imate i najmanji stepen sumnje u kvalitet proizvoda, analizu kvaliteta proizvoda treba da poverite nezavisnom telu koje ima najvecu tehnicku kompetenciju u nasoj zemlji - DIREKCIJI ZA MERE I DRAGOCENE METALE !

NAPOMENA :
Svaki proizvod ( zlatna poluga ) u okviru hermeticki zatvorenog pakovanja, poseduje medjunarodnu garanciju ( sertfikat ), koji potvrdjuje da se radi proizvodu nepriksnovenog kvaliteta, koji je deklarisan od stane proizvodjaca !
GARANCIJA za sve proizvode koje kupujete kod nas je TRAJNA !
NAJVECI GARANCIJSKI NIVO AUTENTICNOSTI
proizvoda, dodatno potvrdjuje i cinjenica da u svakom trenutku garantujemo unovcavanje proizvoda kupljenih kod nas. Potrebno je da se proizvod nalazi u funkcionalnom ( neostecenom) pakovanju, kao i da posedujete dokumentaciju formiranu prilikom kupovine !

Provera kvaliteta zlata od strane prodavca

Cilj obavljanja poslovne aktivnosti svakog privrednog subjekta jeste ostvarivanje finansijske dobiti. U skladu sa tim, Prodavac investicionog zlata da bi izvrsio REFERENTNU PROVERU kvaliteta zlata, neophodno je da poseduje akreditovanu i registrovanu labaratoriju od strane Republike Srbije za ispitivanje kvaliteta proizvoda od plemenitih metala.

Svako testiranje zlata, raznim uredjajima od strane neakredtivanog privrednog subjekta ne moze se smatrati pouzdanim i moze predstavljati Konfilkt interesa i Navodjenje na kupovinu.rodaje zlata u investicionom obliku svojim kupcima izdajemo sertifikat o autenticnosti kojim garantujemo ispravnost proizvoda i njegovu besprekornost!

Upotrebna vrednost proizvoda

Zlatne poluge od 100grama, predstavljaju idealan investicioni instrument za ocuvanje vrednosti kapitala vece finansijske vrednosti. Iste, se nalaze u epicentru interesovanja srednjih i velikih ulagaca. Njihovu poziciju determinisao je , idealan sklad izmedju cene grama zlata u njima i najveceg stepena likvidnosti. Zlatne poluge od 100 grama, karakterise i minimalna efektivna razlika izmedju aktuelne prodajne i aktuelne otkupne cene koja iznosi 2,5 % . Zlatne poluge od 100 grama velike su otprilike poput paketica sirokih zvaka. Poluge izradjene tehnikom livenja imaju nesto grublji izgled nego sto ga imaju poluge izradjene tehnikom kovanja. Livene zlatne poluge odaju utisak cvrstoce i postojanosti, dok kovane poluge imaju jasne konture, te ostre natpise i ornamente. Na povrsini imaju utisnut jedinstveni serijski broj. Na taj nacin, vlasnistvo zlatne poluge moze se identifikovati, pa u slucaju kradje, ukoliko se takva poluga pojavi u legalnim prodajnim kanalima, moguce je prepoznati i vratiti vlasniku.

Svojstva proizvoda

Zlatne poluge od 100 grama spadaju u srednje investicione poluge . Oblik i dizajn pojedine poluge u pravilu se razlikuje od proizvodjaca do proizvodjaca, zlatne poluge koje nudimo u prodaji u Zlatarama GOLD uvek su standardne cistoce i tezine. Sve srednje investicione poluge, tako i zlatnepoluge od 100 grama, po pravilu sadrze dodatne sertifikate, sto ukljucuje i utisnutu jedinstvenu identifikacionu oznaku. Identifikaciona oznaka, predstavlja kombinaciju slovnih i numerickih oznaka, a nekada je formirana samo od numerickih oznaka . Kao takva, jedinstvena je u celom svetu za odredjenu polugu i odredjenog proizvodjaca. Identifikacione oznake, zajedno za medjunarodnim serfifikatom koji je fabricki zapakovan i hermeticki zasticen u okviru samog proizvoda, garantuje autenticnost proizvoda u celom svetu. Na taj nacin ulagacima je garantovan najveci nivo sigurnosti! Medjunarodni Regulator, koji garantuje kvalitet proizvodnih procesa i autenticnost proizvod jeste LBMA . Kvalitet proizvoda koji dolaze iz kovnica koje se nalaze na LBMA listi je neupitan za ceo svet . Vlasnici zlatne poluge /a od 100 grama imaju u svom vlasnistvu GOTOVINSKI EKVIVALENT koji u svakom momentu mogu zameniti za NOVAC !

Proizvodjaci

U ponudi imamo zlatne poluge od 100 grama ugledne Nemacke kompanije Heraeus. Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus , Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom , poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti , izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA). Heraeus je jedna od vodecih Evropskih kompanija za proizvodnju proizvoda od investicionog zlata. Pod brendom Heraeus, posluju Svajcarska robna marka Argor Heraeus, Austrijska kovnica Munze Osterich i Nemacka robna marka Heraeus. Sve kovnice koje posluju pod ovim brendom, poseduju " GOOD DELIVERY " sertifikat. Isti, garantuje besprekoran kvalitet ( cistocu i tezinu ) investicionih proizvoda. Isti, izdaje udruzenje ucesnika Londonskog trzista plemenitih metala (London Bullion Market Assocoation, LBMA).


Informacije mozete potraziti putem mejl adrese ili telefona. Diskretna i pouzdana prodaja zlatnih poluga u Zlatarama GOLD s visegodisnjom tradicijom garntuje vam kvalitet, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupovine zlatnih poluga, svakako dobijate sertifikat ispravnosti proizvoda za kog ste se odlucili.