Domaci dukati
 1. product

  Dukat VENCANJE

  Dukat Srecno vencanje težine 4 grama.
 2. Dukat VENCANJE Detaljnije
 3. product

  Dukat RODJENJE

 4. Dukat RODJENJE Detaljnije
 5. product

  Dukat KRŠTENJE

  Prodaja dukata, Ylatare GOLD na četiri lokacije.
 6. Dukat KRSTENJE Detaljnije
 7. product

  Dukat Sv. GEORGIJE

  Dukat Sveti Đorđe rođen je u hrišćanskoj porodici u Kapadokiji. Od malena je vaspitavan u duhu najplemenitijih hrišćanskih vrlina. Pošto je i njegov otac nastradao kao Hrišćanin, Sveti Đorđe je rano ostao siroče. Majka se sa Đorđem preselila u rodnu Palestinu, gde je imala velika imanja i nasleđa. Tako je Sveti Đorđe odrastao tamo gde je živeo i Isis Hristos i gde je propovedao svoju veru
 8. Dukat Sv.GEORGIJE Detaljnije
 9. product

  Dukat Sv. ARHANGEL MIHAILO

  Dukat Sveti Arhanđel Mihailo slavi se 21. novembra - Aranđelovdan, Sveti Arhanđel Mihailo Anđeli se svrstavaju u tri hijararhijska reda, od kojih viši čine šestokrili serafimi, mnogooki heruvimi i bogonosni prestoli, srednji su gospodstva, sile i vlasti, a niži načela, arhanđeli i anđeli.Sedam vrhovnih anđelskih knezova razlikuju se samo po službi: Mihailo je vrhovni arhistratig i borac protiv svih božijih neprijatelja.
 10. Dukat Sv.ARHANGEL MIHAILO Detaljnije
 11. product

  Dukat PETAR I PAVLE

  Prodaja dukata u zlatarama GOLD na četiri lokacije.
 12. Dukat PETAR I PAVLE Detaljnije
 13. product

  Dukat HRISTOVO RODJENJE

  Prodaja dukata
 14. Dukat HRISTOVO RODJENJE Detaljnije
 15. product

  Dukat VASKRSENJE

  Gospod Isus Hristos sahranjen je u Getsimanskom vrtu u jednu pećinu nakon raspeća, koju zapečatiše velikim kamenom i postaviše stražare. U nedelju, treći dan po raspeću, siđe Anđeo Gospodnji i zdrobi kamen na ulazu u pećinu i Isus Hristos izađe napolje i vaskrsnu. Lice mu beše kao munja, a odelo belo kao svetlost. Vojnici se uplašiše i pobegoše vičući: "Hristos je vaskrsnuo".
 16. Dukat VASKRSENJE Detaljnije
 17. product

  Dukat SV.SAVA

  Slavi se 27. januara kao slava Sveti Sava. Ne postoji sveta ličnost snažnije utkana u svest i biće srpskog naroda od lika Svetog Save. On je jedini svetitelj čiji praznik Srbi slave kao crkvenu, školsku, esnafsku i porodičnu slavu. Na osnovu onoga što je danas napisano i izrečeno o svetitelju Savi, malo kome nije poznato da je Rastko, najmlađi sin raškog Župana Nemanje i županice Ane, rođen oko 1175. godine, kao mladić krišom otišao na Svetu Goru gde se uprkos protivljenju roditelja zamonašio i dobio ime Sava.
 18. Dukat Sv. SAVA Detaljnije