Investiciono srebro
SREBRNE POLUGE

Investiciono srebro

 

Investiciono srebro

Ako postoji standardna srebrna poluga za male i srednje investitore, onda je to sigurno, srebrna poluga od 1000grama ili 1 KG

Srebrne poluge tezine 1KG spadaju u red najvecih komercijalnih investicionih proizvoda od srebra. Prodaja srebrnih poluga ulagacima nudi mogucnost stvaranja kvalitetne imovinske osnove.

Sve srebrne poluge iz naše ponude, pa tako i srebrne poluge od 1 KG, mozete kupitu u Zlatarama GOLD na dve lokacije u Beogradu.

  • O PROIZVODU
  • SVOJSTVA
  • Srebrne poluge od 1000 grama neretko su deo ulagackoga portfelja kupaca koji imaju snazan afinitet prema investicionom srebru.

    Za srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram moze se reci da predstavljaju prelaznu polugu prema velikim polugama od srebra.

  • Srebrne poluge od 1000 grama mogu se uporediti s velicinom manjeg mobilnog telefona. Njena kompaktnost omogucuje jednostavno i diskretno skladištenje. Baš kao i druge velike srebrne poluge, i kilogramske srebrne poluge takodje se mogu proizvoditi tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja. Sve velike investicione poluge, tako i srebrne poluge od 1 KG, u pravilu sadrzavaju dodatne sertifikate, što ukljucuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

  • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.