SREBRNE POLUGE

Investiciono srebro

 

Investiciono srebro

Ako postoji standardna srebrna poluga za male i srednje investitore, onda je to sigurno, srebrna poluga od 1000grama ili 1 KG

Srebrne poluge težine 1KG spadaju u red najvećih komercijalnih investicionih proizvoda od srebra. Prodaja srebrnih poluga ulagačima nudi mogućnost stvaranja kvalitetne imovinske osnove.

Sve srebrne poluge iz naše ponude, pa tako i srebrne poluge od 1 KG, možete kupitu u Zlatarama GOLD na četiri lokacije u Beogradu.

  • O PROIZVODU
  • SVOJSTVA
  • Srebrne poluge od 1000 grama neretko su deo ulagačkoga portfelja kupaca koji imaju snažan afinitet prema investicionom srebru.

    Za srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram može se reći da predstavljaju prelaznu polugu prema velikim polugama od srebra.

  • Srebrne poluge od 1000 grama mogu se uporediti s veličinom manjeg mobilnog telefona. Njena kompaktnost omogućuje jednostavno i diskretno skladištenje. Baš kao i druge velike srebrne poluge, i kilogramske srebrne poluge takođe se mogu proizvoditi tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja. Sve velike investicione poluge, tako i srebrne poluge od 1 KG, u pravilu sadržavaju dodatne sertifikate, što uključuje i utisnut jedinstveni serijski broj.

  • White Bedroom, CGI artwork from JurajTalcik on Vimeo.